Menu

Banden

Autobanden kopen bij De Banden en Velgen Concurrent zoetermeer


De Banden en Velgen Concurrent is de beste in service en prijs. Wij monteren altijd zonder schade uw velg.
U kunt uw auto bij de Banden en Velgen Concurrent laten uitlijnen met de nieuwste apparatuur van Hunter een 3D uitlijning.
Ook voor regulier onderhoud (olie verversen, kleine- of grote beurt), reparaties, APK, airco servicebeurt of een officiële merkbeurt.
Bij De Banden en Velgen Concurrent bent u altijd aan het juiste adres ongeachte het merk, type of de leeftijd van uw auto.


Onderhoud van uw auto in doet u bij De Banden en Velgen Concurrent zoetermeer


Van motorolie verversen tot het op maat uitzoeken van een onderdeel. Verschillende onderhoudsprogramma’s die nodig zijn voor uw type auto: regulier onderhoud tot een speciale merkbeurt. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar! Wij bieden altijd de beste oplossing voor het onderhoud van uw auto, camper en bedrijfswagen(s). Ook bent u welkom met uw wagenpark! Wij denken met u mee en voeren al het onderhoud uit tegen zeer concurrerende tarieven.

U krijgt op voorhand een overzichtelijke prijsopgave zonder ingewikkelde berekeningen.

Wanneer wij tijdens de werkzaamheden aan uw auto gebreken constateren bellen wij u altijd eerst op. We informeren u eventueel over de extra werkzaamheden en de kosten. Pas na uw goedkeuring gaan wij tot reparatie over. Stel onderhoud dus nooit uit! Ons team van ervaren monteurs staan 6 dagen per week klaar voor advies, hulp en maatoplossingen voor uw auto. Voorkom onverwachte problemen met uw auto en laat garagebedrijf De Banden en Velgen Concurrent het jaarlijkse onderhoud met eventuele APK keuring uitvoeren.

Hiermee voorkomt u onverwacht hoge kosten!

Maar wij gaan verder! Kiest u voor onze professionele merkbeurt, dan hanteren wij bij onderhoud en reparatie alle officiële regels en voorwaarden die uw eigen automerk ook aan de dealers stelt. Zo blijft uw auto altijd in topconditie!
 

Autobanden kopen in de omgeving zoetermeer, boskoop, gouda, zevenhuizen


Ook zijn wij dé banden- en velgenspecialist van de regio Bleiswijk, Zoetermeer, Waddinxveen, Leiden, Gouda, Den Haag, Zevenhuizen, Alphen a/d Rijn, Boskoop en Berkel en Rodenrijs. Met onze indrukwekkende voorraad autobanden hebben wij altijd de juiste autoband voor u. De nieuwste montagemachines zorgen voor een snelle bandenmontage. Wij leveren alle A-merken en een aantal kwalitatief hoogwaardige huismerken met een optimale prijs-kwaliteitsverhouding.

Wij helpen u graag met persoonlijk advies over uw zomer- of winterbanden. Bent u op zoek naar nieuwe wielen? Dan adviseren onze specialisten u graag. Uiteraard ligt de keuze altijd bij u. Zo krijgt u altijd de juiste wielen voor uw auto. Uiteraard verrichten wij al onze werkzaamheden tegen scherpe, zeer concurrerende tarieven.