Menu

Onderhoud

Grote beurt

Bij De banden en velgen concurrent in bleiswijk bent u aan het juiste adres voor uw onderhoudsbeurt ongeacht welk merk u heeft.

Ook voor uw bedrijfswagen of camper kunt u bij ons terecht voor onderhoud.

Wij voeren een grondige controle op alle essentiële onderhouds- en slijtagegevoelige punten uit. Wij laten niets aan het toeval over en controleren onder andere de remmen, de banden, de schokdempers, de remolie de wielophanging en de uitlaat. Uiteraard vervangen wij de motorolie en het oliefilter, vullen de koel- en ruitensproeiervloeistof bij en checken de elektronica en de conditie van de accu. Kortom; een nauwkeurige en intensieve onderhoudsbeurt van uw voertuig zodat deze er weer even tegen kan. Zo gaat u weer veilig op weg. Zijn er reparaties nodig dan nemen wij direct contact met u op om, na een gespecificeerde offerte en uw goedkeuring vooraf, de benodigde reparaties uit te voeren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan maar vooraf een opgave van de werkzaamheden en de bijbehorende kosten.

 

Kleine beurt

Bij het uitvoeren van een kleine beurt wordt uw auto op de belangrijkste punten gecontroleerd. De olie wordt ververst, het olie filter vervangen en de niveaus van de overige vloeistoffen (remvloeistof, koelvloeistof, ruitensproeiervloeistof) nagekeken en indien nodig bijgevuld. Zien wij gebreken die buiten de kleine beurt vallen nemen wij contact met u op. Het herstellen zal alléén na uw goedkeuring uitgevoerd worden. U ontvangt altijd vooraf een prijsopgave van ons. Indien er grotere reparaties nodig overleggen wij met u over de extra kosten . Ook dan ontvangt u vooraf en geheel vrijblijvend een opgave van de kosten.

 

Olie verversen

Het is belangrijk dat u op tijd uw olie ververst. Daarmee voorkomt u veel problemen. Olie zorgt voor optimale smering en verse olie verkleint de slijtage. Met de juiste olie kan uw motor optimaal functioneren. Controleer regelmatig het oliepeil. Moet u veel bijvullen dan bestaat de mogelijkheid dat er in het systeem een lekkage zit. In dat geval is het raadzaam om het systeem te laten controleren. Bij het olie verversen vervangen wij altijd het oliefilter.