Menu

Uitlijnen Voorkom onnodige bandenslijtage!

Uitlijnen van uw auto bus of camper nu bij de banden en velgen concurrent 3d uitlijning van hunter

Controle van uitlijning van uw auto is belangrijk. Jaarlijkse controle voorkomt verkeerd afslijten van uw banden.

Trekt uw auto naar rechts of links of als u op een rechte weg rijd als u uw stuur los laat? Dan is het heel erg belangrijk om uw auto te laten controleren of de uitlijning van uw auto goed staat.


Uitlijnen houd in dat de sporing van uw auto word afgesteld bij sommige autos kan dat voor en achter en de meeste autos alleen voor.Omdat ophangingsdelen slijten kan uw sporing niet meer goed staan. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw sporing weer staat zoals de auto van de fabriek uit kwam.

Als de auto weer staat zoals fabriek zal dit voorkomen dat u verkeerde bandenslijtage, verhoogde brandstofverbruik en minder rijcomfort en een slechtere wegligging krijgt.

Na het deskundig uitlijnen profiteerd u van de volgende voordelen:

  • een betere wegligging
  • een besparing van het brandstofverbruik
  • u voorkomt scheve bandenslijtage

 

Wat is het verschil tussen uitlijnen en balanceren?

Er is een verschil tussen uitlijnen van de auto en het uitbalanceren van de banden. Bij het uitlijnen van de auto word de sporing gesteld en zo wordt voorkomen dat de auto naar links of rechts trekt. Bij het uitbalanceren van de banden wordt ervoor gezorgd dat de wielen weer kunnen rollen zonder trillingen bij bepaalde snelheden.

Uitlijnadvies

Wij adviseren om uw auto na 10.000km standaard te laten uitlijnen. Dit omdat een uitlijning ontregeld kan worden als u een stoeprand raakt of door dat u door een kuil rijdt. Bij een verkeerde uitlijning slijten de banden sneller en dat heeft invloed op het weggedrag. Als u uw auto geregeld laat controleren op uitlijnen voorkomt u dat de banden eerder aan vervanging toe zijn dan nodig is en geniet u van een optimaal weggedrag.


Uitlijnen is het werk van de banden en velgen concurrent

Wij lijnen uw auto met de nieuwste hunter 3d. 2018

Deze moderne uitlijncomputer is ook geschikt voor het afstellen van de ophangingsdelen aan de voorzijde, maar óók aan de achterzijde. Bij steeds meer auto's is het van belang om ook de ophangingsdelen aan de achterzijde van de auto te stellen. Laat uw auto daarom altijd uitlijnen door de echte specialist. Onze monteurs zijn getraind en hebben diverse uitlijncursussen gevolgd.

Het uitlijnen van uw auto duurt ongeveer 30 minuten en u kunt daar doorgaans op wachten.
Wij hanteren de volgende tarieven voor uitlijnen:

Uitlijning voor

€ 50.00*

Uitlijning voor- en achter

€ 65.00*

controle uitlijning zonder afstellen

€ 25,00

* Voor bestel- en specifieke auto's gelden afwijkende tarieven.